06 Feb 2020

VIZEUM SØKER STRATEGIDIREKTØR

Vizeum er i en utrolig spennende utviklingsfase og leter etter de beste talentene i markedet for å bygge selskapet fremover. Vi søker nå vår nye strategidirektør til å lede arbeidet med å videreutvikle vår strategiske rådgivning for noen av Norges sterkeste merkevarer. Er du klar for en ny utfordring?
 
Vizeum er et resultatorientert medie- og marketingbyrå, med en strategisk, analytisk og innovativ tilnærming til problemløsning. Vizeum sine 32 ansatte tar et ekstraordinært ansvar for kunders forretningsdrift og økonomiske resultater, og jobber kontinuerlig med å effektivisere kjøpte, egne og fortjente mediekanaler. Vizeum er en del av Norges største kommunikasjonshus, Dentsu, og tilbyr et bredt tjenestespekter medierådgivning, strategi, markedsinnsikt, digital forretningsutvikling, samt data og teknologi.
 
I Vizeum deler vi en felles visjon om å innovere måten man bygger merkevarer. Gjennom mer enn et tiår har Vizeum vokst sammen med noen av Norges mest innovative og ambisiøse aktører i den digitale økonomien som Norwegian, DNB, Vipps og Gjensidige.
 
Som strategidirektør vil du ha det organisatoriske ansvaret for Vizeums strategiske fotavtrykk som styrker konkurransekraften til våre kunder. Din evne til å lede strategiprosesser er i særklasse og du kan vise til dokumenterte resultater fra tidligere strategiarbeid. I tillegg forventer vi at du
  • har sterk forretningsforståelse og erfaring med å jobbe med og utvikle nye forretningsmodeller
  • har sterke analytiske evner og jobber innsiktsdrevet
  • er en pioner innen merkevareposisjonering markedskommunikasjon
  • at du er et faglig fyrtårn og at du har en tydelig stemme i bransjen
  • brenner for effektmåling og er utpreget resultatdrevet
  • har sterk gjennomføringsevne og utholdenhet
 
Stillingen har personalansvar, den inngår i ledelsen og rapporterer til daglig leder.
Vizeum tilbyr konkurransedyktige betingelser. Vi oppfordrer kvinner til å søke.
 
Høres dette spennende ut?
Ta kontakt med Kristin Brimi, daglig leder i Vizeum
Mail: Kristin.brimi@vizeum.com
Mobil: 90180416