06 feb 2020

VIZEUM SØKER STRATEGIDIREKTØR

Vizeum er i en utrolig spennende utviklingsfase og leter etter de beste talentene i markedet for å bygge selskapet fremover. Vi søker nå vår nye strategidirektør til å lede arbeidet med å videreutvikle vår strategiske rådgivning for noen av Norges sterkeste merkevarer. Er du klar for en ny utfordring?
 
Vizeum er et resultatorientert medie- og marketingbyrå, med en strategisk, analytisk og innovativ tilnærming til problemløsning. Vizeum sine 32 ansatte tar et ekstraordinært ansvar for kunders forretningsdrift og økonomiske resultater, og jobber kontinuerlig med å effektivisere kjøpte, egne og fortjente mediekanaler. Vizeum er en del av Norges største kommunikasjonshus, Dentsu, og tilbyr et bredt tjenestespekter medierådgivning, strategi, markedsinnsikt, digital forretningsutvikling, samt data og teknologi.
 
I Vizeum deler vi en felles visjon om å innovere måten man bygger merkevarer. Gjennom mer enn et tiår har Vizeum vokst sammen med noen av Norges mest innovative og ambisiøse aktører i den digitale økonomien som Hurtigruten, Norwegian, DNB, Vipps og Gjensidige.
 
Som strategidirektør vil du ha det organisatoriske ansvaret for Vizeums strategiske fotavtrykk som styrker konkurransekraften til våre kunder. Din evne til å lede strategiprosesser er i særklasse og du kan vise til dokumenterte resultater fra tidligere strategiarbeid. I tillegg forventer vi at du
  • har sterk forretningsforståelse og erfaring med å jobbe med og utvikle nye forretningsmodeller
  • har sterke analytiske evner og jobber innsiktsdrevet
  • er en pioner innen merkevareposisjonering markedskommunikasjon
  • at du er et faglig fyrtårn og at du har en tydelig stemme i bransjen
  • brenner for effektmåling og er utpreget resultatdrevet
  • har sterk gjennomføringsevne og utholdenhet
  • erfaring med personalledelse
  • minimum 5 års erfaring fra relevant arbeid fra byrå eller kunde
 
Stillingen har personalansvar, den inngår i ledelsen og rapporterer til daglig leder.
 
 
Høres dette spennende ut?
Ta kontakt med Kristin Brimi, daglig leder i Vizeum
Mail: Kristin.brimi@vizeum.com
Mobil: 90180416