23 apr 2020

Nyhetsbrev uke 17

NÅ BLIR SJEFEN HELT SJEFDentsu Aegis Network forfremmer Paal Fure til CEO for Dentsu Aegis Network Nord Europa. Fjær i hatten og spennende muligheter for både kunder og samarbeidspartnere - Vizeum gratulerer!

Les mer


COVID-19: CRISIS NAVIGATORDenne tredje utgaven belyser endringer i forbrukeradferd, følelser og forventninger til merkevarer, og tolker hva disse signalene betyr for markedsførere. Last ned rapporten her.

Les mer


GOOGLE GJØR SITT MARKETPLACE GRATIS


I denne bloggposten kan du lese om hvordan Google nå åpner opp for gratis salgsannonser på sitt marketplace - et tydelig signal til Amazon og egentlig alt innen online retail. Det gjenstår å se når løsninger kommer  til Norge.. men den kommer.

Lytt her


FREMTIDENS HJEM OG BYER POST-COVIDLes våre tanker rundt hvordan vi ser for oss at covid-19 vil spille inn på blant annet digitaliseringen av fremtidens hjem og byer i denne artikkelen.

Les mer


ABONNER PÅ VÅRT NYHETSBREVVi ønsker selvsagt at du aldri skal gå glipp av spennende nyheter og oppfordrer deg til å abonnere på vårt nyhetsbrev! Trykker du på bildet er du mer eller mindre i mål. Del det glade budskapet!