14 mai 2020

Nyhetsbrev Uke 20

DENTSU AEGIS DIGITALE AKADEMINy runde av Dentsu Aegis Digitale Akademi (DADA) starter 27. mai. I vårens digitale utgave av akademiet hjelper vi deg å navigere i den nye hverdagen - til en SVÆRT gunstig pris!

Les mer


COVID-19: MEDIA CONSUMPTION UPDATEVår ferskeste oppdatering av hvordan situasjonen vi står i påvirker det norske mediekonsumet. 

Les mer


SHORTLIST I MEDIESTRATEGISammen med våre gode venner i DNB og TRY er vi på shortlist i kategorien mediestrategi for arbeidet vi gjorde med #huninvesterer. Og det er bare starten...

Lytt her


AMAZON TIL SVERIGE I SOMMERDetaljhandelen i Norden går enda tøffere tider i møte om denne nyheten holder vann, og Amazon lanserer i Sverige i løpet av sommeren. Er din butikk klar for å vinne i den digitale økonomien?

Les mer


#SAVNERSKOLENSammen med Right To Play Norway gir vi flere barn mulighet til utdannelse. Bli med du også, Vipps 200,- til 3000 #savnerskolen og les mer om initativet her.

Les mer


ABONNER PÅ VÅRT NYHETSBREVVi ønsker selvsagt at du aldri skal gå glipp av spennende nyheter og oppfordrer deg til å abonnere på vårt nyhetsbrev! Trykker du på bildet er du mer eller mindre i mål. Del det glade budskapet!