11 mar 2020

Nyhetsbrev uke 11
JUST WALK OUTAmazon frir til retailere og tilbyr nå sin teknologi for kasse- og scanningfrie butikker (ref. Amazon GO) til andre. Kanskje gjør de det i jakten på mer offline data? Spennende med aktører som utfordrer tradisjonelle handelsopplevelser.

Les mer

7 TRENDER FOR 2020 - SOM INGEN SNAKKER OM?Her finner du 7 velkjente markedsføringstrender for 2020, av Neil Patel, grunnlegger av bl.a NP Digital. 7 trender som du har lest før, tenker du? Det som kanskje ikke er fullt så kjent er hvor stor innvirkning disse temaene vil ha på fremtiden.


Les mer

UKENS ANBEFALING PÅ ØRETDet norske motehuset Holzweiler lager mer enn bare fine klær som mange vil ha. Fra mediehuset Holzweiler kommer nemlig også podcast, og i denne episoden snakker de med vår kjære kunde Aina Lemoen Lunde, markedsdirektør DNB, om marketing.

Lytt her

STORE ENDRINGER I VÅRE HANDELSVANERHandelen er i endring slik den alltid har vært. Siste handelsrapport fra Virke viser en økende glidning mellom fysisk handel og nettbutikk. Dette temaet har vi på agendaen på vår kommende fagfrokost - stay tuned!

Lytt her

5 VIKTIGE SEO FAKTORER DU MÅ KJENNE TIL I 2020SEO er i stadig endring og et spennende fagfelt. Vår flinke kollega Sofie Langaas i iProspect har skrevet en god artikkel om SEO med flere viktige rangeringsfaktorer du som markedsfører bør kjenne til i 2020.

Les mer

GRØNT BUDSKAP? DET HØRER HJEMME UTENDØRSKlimaendringer og miljøutfordringer har blitt et samfunnsfokus og heldigvis er det mange som ønsker å bidra til et grønt skifte. Her finner vi flere gode og kreative løsninger på hvordan man kan fronte sine merkevarer med grønne budskap.

Les mer

ABONNER PÅ VÅRT NYHETSBREVVi ønsker selvsagt at du aldri skal gå glipp av spennende nyheter og oppfordrer deg til å abonnere på vårt nyhetsbrev! Trykker du på bildet er du mer eller mindre i mål. Del det glade budskapet!